Boligadvokat

Har I brug for en boligadvokat i forbindelse med køb af bolig, er vi hos KøberAdvice klar til at hjælpe. Vi er ikke advokater, men vi har den viden og ekspertise, der skal til ved en handel og har siddet på begge sider af bordet gennem mere end 18 år.

Fordelen ved at vælge os frem for boligadvokater er, at vi ikke kun kan bistå dig med juridisk rådgivning, men også være jeres rådgiver, før I byder på en bolig og kommer til papirarbejdet. Vi er med fra start til slut og kan guide dig trygt igennem handlen, hvor alt kan ske.

Med mere end 18 år som ejendomsmægler og en erfaring med mere end 1500 hussalg har vi indgående kendskab til alle aspekter af en bolighandel. Det giver jer en fordel at benytte os som jeres boligadvokat, da vi ikke bare er med, når papirerne skal ses igennem, men også når tilstandsrapporten har anmærkninger, og en pris på udbedringer skal regnes ud.

De fleste, der har købt bolig, ved, hvor nervepirrende det kan være. Dagene, hvor der forhandles. Det kan være udmattende at købe ny bolig - og derfor vil vi gerne være der for jer og læse tingene igennem, så I får de bedste vilkår i handlen.

Har I ikke selv ekspertisen eller erfaringen til at gennemskue de mange paragraffer, har vi heldigvis prøvet det rigtigt mange gange før og har set alle afkroge af købsaftaler. Vi læser det igennem og har en dialog med jer om de forskellige forbehold samt det generelle indhold i kontrakten.

Meget af det er mere eller mindre standard, hvorfor der ikke vil være faldgruber, hvorimod der sagtens kan forekomme servitutter eller lignende, I skal tage højde for. Vi er på jeres side og har i sinde at være jeres boligadvokat, så I skriver under med ro i sindet og i maven.


Boligadvokat priser

Hvad koster en boligadvokat? 6.250,- inkl. moms er det korte og præcise svar. Inklusive i prisen gennemgår vi både købsaftale og alle dokumenter, således at vi sikrer, at vi ikke overser noget. Er der ikke advokat- og bankforbehold i købsaftalen, er det typisk også sådan noget, vi hjælper med at få skrevet ind i aftalen. Så er I sikker på, at det juridiske og økonomiske skal godkendes, før der er en endelig handel i hus.

Ud over den juridiske gennemgang af købsaftalen kan vi også bidrage med rådgivning om, hvordan I udnytter mulige fejl og mangler i tilstandsrapporten til jeres fordel og får forhandlet en bedre pris.

Kontakt os for hjælp allerede i dag

Står I her og nu og mangler en boligadvokat til at gennemse en købsaftale og resterende dokumenter, er I velkommen til at kontakte os omgående. Vi er her for at hjælpe jer på jeres præmisser og kan være med jer på de sidste trin af købsrejsen, til I har skrevet under og fået vilkårene på plads.

Ring eller skriv til os for at høre nærmere, så vi kan tage en dialog om, hvad I har brug for. Har I ikke allerede prisen på plads, har vi også mulighed for at kunne bistå jer med ekspertise ved besigtigelse af boligen, så vi får belyst alle aspekter og vinkler, der kan gemme sig i dokumenterne eller mangler i tilstandsrapporten.

I kan kontakte os ganske uforpligtende på +45 51 2222 55 eller på info@koberadvice.dk.