Køberrådgivning

Hos KøberAdvice tilbyder vi professionel køberrådgivning til jer, der jagter drømmeboligen. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at I kommer i mål med jeres boligkøb til den rette pris og de rigtige vilkår.

Vi favner bredt rent kompetencemæssigt, hvad angår bolighandel og opererer i hele Østjylland, hvorfor I altid er velkommen, hvis I søger en kompetent og erfaren køberrådgiver til at hjælpe med at forhandle den bedste pris på jeres kommende hjem.

Det er langt fra alle, der har styr på processen fra start til slut, når der skal handles bolig. Derfor tager vi køber i hånden og lægger en plan for, hvad der skal ske. Det første møde er altid uforpligtende - og her kan køber høre mere om, hvad køberrådgivning indebærer, og hvorfor det er fordelagtigt at have en fagspecialist med på banen.

Vi har mere end 20 års erfaring som ejendomsmægler bag os og har handlet mere end 2000 boliger - det har skabt en dybdegående indsigt i alle sider ved bolighandel, hvorfor vi som regel altid finder noget på tilstandsrapporten, der kan forhandles om og munde ud i en besparelse på den endelige handel.

Køberrådgiver - hele pakken

Når I vælger os som køberrådgiver, får I hele pakken. I får en køberrådgiver, en boligadvokat og en teknisk byggesagkyndig, der evner at finde de fejl og mangler, der kan bane vejen for en fordelagtig handel set fra jeres side.

Hos os bliver I hjulpet fra start til slut, hvorimod I kun får hjælp fra banken til at godkende prisen samt fra advokaten, når kontrakten skal til gennemsyn. Her er prisen allerede forhandlet - og I har måske ikke selv mulighed eller indsigt nok til at kunne finde argumenter for et afslag i prisen.

Her går vi ind og bistår jer med køberrådgivning, inden der forhandles, så I får bedre kort på hånden. Det betyder, at I er stillet langt bedre i en forhandlingssituation og kan forme handlen efter de ting, der nu engang er at påpege. Det kan være udbedring af skader mv. - eller det kan være ting, der slet ikke er nævnt i tilstandsrapporten.

Med vores erfaring, har vi den fornødne viden om, hvor meget diverse udbedringer koster, og vi er ikke mindst i stand til at se ting, som rapporten måske ikke konkluderer og kan medføre en økonomisk hovedpine senere til trods for ejerskifteforsikring.

Køberrådgivning ved huskøb giver en bedre handel

Vælger I at gøre brug af os som jeres køberrådgiver, er det første, vi gør, at vi tager ud og besigtiger den bolig, I gerne vil købe. Her ser vi på den tilstandsrapport, der er angivet, og vi gennemgår boligen fra kælder til kvist. Det ender slutteligt ud med vores ærlige vurdering i forhold til pris ud fra den givne beliggenhed og forfatning, som boligen er i.

Ud fra den vurdering kan vi prissætte eventuelle udbedringer af skader samt forbedringer til fx konvertering til anden energikilde, isolering mv. På den måde får I bedre indsigt i boligens beskaffenhed, og hvad det reelt vil koste jer at komme i mål med jeres drømmebolig, såfremt den skal moderniseres eller renoveres.

Det er vores klare erfaring, at vi langt størstedelen af gangene hjælper køber til en bedre handel, fordi vi kan bidrage byggeteknisk, juridisk og mægler-mæssigt med den erfaring, vi har på begge sider af forhandlingsbordet.

Køberrådgivning pris

Hvad koster køberrådgivning? Ja, vi er meget gennemsigtige med vores priser, da vi mener, at transparens skaber det bedste fundament for et godt og profitabelt samarbejde for alle parter.

  • Vi tager kr. 1.250 inkl. moms for en besigtigelse af boligen.

  • Ved forhandling af prisen tager vi 5% af opnået afslag med tillæg af moms.

  • Juridisk gennemgang af købsaftale samt alle dokumenter, skøde, refusionsopgørelse m.v., kr. 6.250 inkl. moms.

Prisen på en køberrådgiver er derfor til at føle og regne på, hvorfor det kan blive jeres fordel med os på sidelinjen til at hjælpe jer med at forhandle jeres bolig til den pris, der er inden for såvel budget som forventninger.

Og tålmodighed har vi - nogle forhandlingerne tager tid. Det kan være dage og uger. Vi har flere tilfælde forhandlinger med en varighed på 5-6 måneder, men prisen er den samme, også selvom arbejdsmængden er større. 

Brug for køberrådgivning til køb af bolig?

Har I brug for en køberrådgiver og en køberrådgivning, der er uafhængig og udelukkende repræsenterer jer som køber, er vi parate til at bistå jer med den rådgivning, I har brug for. Vi er der som sagt hele vejen og hjælper med at skabe tryghed gennem processen og besvare de spørgsmål, I nu engang må sidde med.

Den første samtale er ganske uforpligtende og gratis, så tag endelig fat i os, så vi kan se på jeres sag - og om vi er et godt match. Vi ser rigtigt meget frem til at høre fra jer.

I kan kontakte os på telefon +45 51 22 22 55 eller på mail: info@koberadvice.dk.