Morten Johansen - Købermægler og køberrådgivning i Aarhus
Morten Johansen - Købermægler og køberrådgivning i Aarhus

Mit navn er Morten Johansen, og jeg er uddannet statsautoriseret ejendomsmægler og har været ansat i home/Aarhus i perioden 1989 til 2006. 

Fra 2006 til 2009 var jeg partner i Projektsalgsgruppen med ansvar for salg af boliger på bl.a. Lübker Golf Resort, samt  udvikling og salg/udlejning af Punkthusene i Skanderborg Bakker.

Jeg har endvidere været partner og ansvarlig i advokatselskabet Advocare`s afdeling for fast ejendom, KøberAdvokat i perioden 2012 til 2017.

Jeg har stor erfaring i køb af fast ejendom via tvangsauktioner, og en bred erfaring med ombygning og modernisering af lejligheder og villaer, herunder det byggefaglige og prissætning herpå.


"Reel vejledning til boligkøbet..."

Vi lod alle forhandlinger gå igennem Morten Johansen og lyttede til Mortens køberrådgivning og vejledning. 

Selvom hans firma normalt kun tjener penge på gennemførte køb, vejledte han os, så vi ikke kom til at købe (og betale for meget for) de første to boliger, han kiggede på for os. 

Morten vejledte os på en måde, som gjorde, at han ikke fik noget ud af det økonomisk, men sikrede, at vi ikke lavede et dårligt køb. 

Tredje gang lykkedes det - Morten forhandlede prisen pænt ned, mere end vi ville/kunne have gjort selv, og var en god køberrådgiver i hele forhandlingsprocessen. 

Vil klart anbefale Morten til andre boligkøbere."

Familien Bech, Viby J.


"Vi anbefaler Morten som køberrådgiver..."

Morten Johansen formåede at få prisen på et hus (der kun havde ligget et par uger) ned med kr. 145.000 på lidt over en uge.

Hans viden om lokalområdet, huspriser, andre mæglere m.m. var uvurderlig i denne sammenhæng.

Alt i alt kan vi kun anbefale Morten til alle, der vil købe en bolig, og som vil både spare penge og sikre, at alt er i orden juridisk."

Luxshan Ratnaravi, Hinnerup