Købermægler og køberrådgivning

Har I udset jer et hus på boligmarkedet, I godt kunne tænke jer? Synes processen uoverskuelig og svær? Kunne I tænke jer erfarne øjne på sagen, så I ender med den bedst mulige handel og rette vilkår? Så er en købermægler og en køberrådgivning det oplagte valg.

Hos KøberAdvice er vi specialister i alle aspekter i en bolighandel og har siddet på begge sider af forhandlingsbordet rigtigt mange gange over de seneste knap tyve år. Vi dækker hele Østjylland og hjælper private med at få den rigtige handel i hus, hvor vilkårene er rigtige, alt er gennemgået - og prisen er optimal.

Med erfaring som ejendomsmæglere gennem +20 år, og med mere end 2000 bolighandler, og både juridisk og byggeteknisk viden tilbyder vi hele pakken, så I kan "nøjes" med os, når I skal købe bolig.

En bank hjælper jer, når I skal have godkendt økonomien. Men hvem hjælper jer, før både pris og vilkår er på plads? Det gør vi.

Købers mægler og grundig køberrådgivning - vi er på din side

Som købermægler er vi jeres mand gennem hele forløbet med hensyn til en bolighandel. Som købers mægler varetager vi alle dele i processen og klæder jer på til at træffe beslutninger under de bedst mulige forudsætninger. Et boligkøb kan føles alt andet en trygt og sikkert, hvorfor det ligger os meget på sinde at være tilstedeværende og informativ omkring alt, der vedrører processen fra før til efter salg.

Med os på jeres side kan I udnytte de muligheder, der ofte ligger gemt i tilstandsrapporten, hvor der fx skal udbedres skader eller foretages ændringer i boligen. Vores erfaring gør os i stand til at opfange ting, man som førstegangskøber ikke vil lægge mærke til, og det er her, vi gør os fortjent til vores salær.

Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare, såfremt man ved, hvilke knapper man skal trykke på. Og som ejendomsmægler gennem +20 år, kender vi mæglers metoder til at få så god en handel igennem som muligt for sælgers vedkommende. De vinkler udnytter vi som købers mægler og kan skabe et bedre udgangspunkt for jeres boligkøb.


Erfarne købermæglere med kompetencerne i orden

Den tid, der går mellem, I har fundet en bolig - til I har købt en bolig, kan være lang og nervepirrende. Der går mange tanker gennem hovedet, og rigtigt meget kan gå galt. Vi har set det meste og rådgiver naturligvis om strategien bag et bud, og når det ender i forhandling.

Vi har gjort det mange gange før og har kompetencerne og værktøjerne til at tage jer godt igennem processen, så I er bedst muligt klædt på til at handle. For det handler i høj grad om tryghed for køber, der har følelserne udenpå tøjet. Vores udgangspunkt er med større kynisme i relation til boligens stand versus pris, men vi er ikke ude på at ødelægge handlen. Tværtimod.

Som jeres købermægler tilbyder vi rådgivning og hjælp fra første telefonopkald til endeligt køb. I har altid os med på sidelinjen og kan rådføre jer, hvis I har spørgsmål til selve budstrategien eller tilstandsrapporten.

Sådan ser processen ud

Når vi har haft et telefonmøde, tager vi ud og besigtiger boligen. Vi ser på prisen i forhold til tilstand, størrelse og beliggenhed. Her kan vi ligeledes komme med et kvalificeret bud på, hvad det koster at bygge om, renovere eller modernisere, eks. et køkken/alrum eller en tagkonstruktion.

  • Vi tager kr. 1.250 inkl. moms for en besigtigelse af boligen.

  • Ved forhandling af prisen tager vi 5% af opnået afslag med tillæg af moms.

  • Juridisk gennemgang af købsaftale samt alle dokumenter, kr. 6.250 inkl. moms.

En købermægler er oplagt ved fx forældrekøb eller i andre tilfælde, hvor en potentiel køber ikke er bekendt med Aarhus og omegn. Her sørger vi for, at I får de bedste kort på hånden før mødet med mægleren, der formidler ejendommen. 

Vi er uafhængige og får hverken provision af banker, forsikringsselskaber, realkreditinstitutter eller ejendomsmægler.


Kontakt os for en uforpligtende samtale

Er der noget at spare på jeres måske kommende drømmebolig? Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne, så vi kan høre lidt om jeres tilgang, hvad I har gjort jer af tanker og meget mere. Så kan I også fornemme, om vi er godt match til en mulig handel.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Kontakt os på telefon +45 51 22 22 55 eller på mail: info@koberadvice.dk.